Obavijest o postupku reakreditacije Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje

Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu stručno povjerenstvo u postupku reakreditacije posjetit će Institut dana 4. studenoga 2013. godine. Obvezan dio protokola posjeta su odvojeni sastanci s upravom Instituta, predstavnicima znanstveno-istraživačkog osoblja i vanjskim dionicima Instituta. Konačan protokol posjeta uprava Instituta objavit će tjedan dana prije posjeta.

Ljubazno molimo znanstvenike, znanstvene novake i druge suradnike da se za sudjelovanje na sastancima odazovu u što većem broju kako bi stručno povjerenstvo čulo i njihov glas.

Više o samom postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Povjerljiva komunikacija putem interneta

Želite li članovima stručnog povjerenstva dostaviti svoj komentar, primjedbu, sugestiju ili želite pohvaliti rad Instituta, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije na poveznici do 30. listopada 2013. godine. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobiveni će se komentari dati na uvid samo članovima stručnog povjerenstva.

Pravopis

pravopis.hr

Gramatika

gramatika.hr

Savjetnik

jezicni-savjetnik.hr

Bolje.hr

bolje.hr

Hrvatski u školi

hrvatski.hr

Riznica

riznica.ihjj.hr

Nazivlje

nazivlje.hr

Matura

matura.ihjj.hr

Frazemi

frazemi.ihjj.hr

Valencije

valencije.ihjj.hr

Kolokacije

ihjj.hr/kolokacije/

Metafore

ihjj.hr/metafore/